ריפלוקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

13/04/2011 | 15:34 | מאת: גילה

מזה מספר חודשים שאני סובלת מצרבת ברום החזה-צואר. רופא אף אוזן גרון קבע כי התופעה היא תוצאת ריפלוקס. עיקר הבעיה בבקרים. לעיתים תכופפות אני משתעלת כאילו הייתי מעשנת כבדה. הרופא רקם לי קפליות אומפרדקס אותם נטלתי במשך חודשיים.הפסקתי מאחר וחשתי הקלה אך לאחרונה התופעה חזרה. האם יש לכך פתרוןוהאם זו תופעה כרונית ?

16/04/2011 | 13:46 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

שלום גילה בעית רפלוקס היא בעיה כרונית והטיפול בה הוא צריך לשלב שינויים תזונתיים וטיפול תרופתי ממושך .מה שחשוב-לא לאכול דבר 4שעות לפני שינה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי