צרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

23/01/2011 | 06:42 | מאת: לינה

שלום רב, אני בשבוע ה 8 להריון וסובלת מאז ומתמיד מצרבת, בימים האחרונים השילוב של הצרבת, הבחילות והעייפות הופכים בלתי נסבלים, האם אני יכולה לקחת לנטון (כדור שאני לוקחת תמיד שיש לי צרבת). הצרבת גורמת לי לכאב באיזור הסרעפת ולמיצי קיבה שעולים לי, פשוט בלתי נסבל מבחינתי, מה אפשר לעשות?? תודה רבה

24/01/2011 | 21:30 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

שלום לינה צרבת מאוד שכיחה בהריון גם אם לא היו בעיות לפני זה ובמיוחד אם היה רפלוקס עוד לפני את יכולה להתחיל LOSEC 20 מג' פעם עד פעמיים ביום עד בסיס קבוע מספר חודשים-זו תרופה מותרת בזמן הריון תנסי גם להימנע משומנים,קפה,תפוזים עגבניות ולא לאכול מאוחר תרגישי טוב

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי