צרבת לא שגרתית

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

10/04/2011 | 02:04 | מאת: ניר

שלום דר, סובל מבעיה מטרידה ביותר, בכל פעם ששלפוחית השתן מתמלאת אני חש צרבת בגרון. התופעה חוזרת על עצמה בהתמדה כבר חצי שנה בערך וזה מגיע למצב שאני הולך להשתין גם אם זה לא דחוף רק בשביל להפסיק את החומציות בגרון/בית החזה. אני בן 24 ובריא. מה לדעתך יכול להיות ההסבר לתופעה? תודה רבה

11/04/2011 | 00:26 | מאת: פרופ' רם דיקמן

התאור של המקרה לדעתי כולל שני דברים נפרדים, פנה אם כך לאורולוג אם קיימת בעייה עם ההשתנה, אם לא, פנה לקבלת טיפול בצרבת דרך רופא המשפחה או גסטרואנטרולוג

12/04/2011 | 00:54 | מאת: ניר

מאחר ואינני רוצה עדיין לוותר על שירותי הפורום ולפני שאקבע פגישה עם רופא, האם תוכלי לחוות דעתך על התופעה המפורטת? אמנם כאילו מדובר בשתי מערכות שונות אך הקשר קיים והשאלה היא אם הרפואה המודרנית לא נתקלה בתלונות מסוג זה?

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי