בחילות באופן כרוני כמעט

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

07/04/2011 | 18:24 | מאת: ענת

בעלי סובל מזה כחודשיים מבחילות, רפלוקס הקאה (ללא הקאות) וסחרחורות, כמעט כל היום. נסיונות להוריד את כמות הקפה (3 כוסות קפה טורקי ביום) רק הוסיפו מיגרנה. האם תוכלו לציין בדיקות שהייתם ממליצים לו לעשות? לאיזה רופא כדאי לפנות? רופא משפחה רק נתן כדורים לבחילות וכן כדור לסחרחורות, שלא פתרו את הבעיה.

08/04/2011 | 03:26 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

מקור לסחרחורת מתמדת ובחילה יכול להיות מבעיות האוזן הפנימית וכמובן נוירולוגיה כמובן אם יש צרבת צריך לשלול שמדובר ברפלוקס ושטי ובמקרים כאלו צריך לנסות טיפול בלוסק או לנטון

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי