צרבת - המון רעש בפייסבוק

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

09/05/2016 | 18:00 | מאת: רונית

חברה בהריון קיבלה מהרופא שלה גביסקון. כשאני הייתי בהריון סבלתי מצרבות אש ולא ידעתי על גביסקון בכלל. ניסיתי לקרוא על התרופה ברשת אבל יש כל כך הרבה פוסטים וכתבות שמרוב עצים לא רואים את היער אז אני פונה "למקצוענית" אכן תרופה טובה? אכן מתאימה לאשה בהריון? טובה יותר מכל שלל התכשירים האחרים שיש על המדפים? תודה.

רונית שלום, תודה על שאלתך אך אני "מקצוענית" בכל הקשור לפן התזונתי של טיפול בבעיות גסטרו בכלל וצרבות בפרט ואינני הכתובת לשאלות הנוגעות ליעילות או בטיחות טיפולים תרופתיים. את מוזמנת להפנות את שאלתך לרופא מומחה. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי