צרבות וכאב גרון

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

14/04/2014 | 02:23 | מאת: בני

שלום,בן 30 מזה כ 3 שנים אני מטופל בלנטון עקב צרבות שמקורן בריפלוקס . לאחרונה הצרבות קשות במיוחד ואם איני לוקח לנטון יום או יומיים אני סובל מאוד. בשבוע וחצי האחרון הופיע אצלי כאב גרון אשר מתבט בבליעה. הייתי אצל רופא המשפחה אשר שלח אותי לבדיקת הליקובקטר בעוד כשבוע. האם יש חשש לסרטן הוושט על פי תיאור זה?

03/05/2014 | 20:37 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

לא יודעת על סרטן הושטאבל בהחלט כדי לבצע גסטרוסקופיה עם עדיין לא עישתה כדי להקפיד על אורח החיים המתאימה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי