תופעה לא ברורה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

25/03/2011 | 14:13 | מאת: מור

אני בת 38. סובלת מצרבות מאז שעברתי טיפולי פוריות במשך מס' חודשים לפני כ-10 שנים. בד"כ הצרבת עוברת עם שתיית מים. אינני לוקחת תרופות. בחודשים האחרונים קרה לי פעמיים שבאמצע השינה התעוררתי בתחושה של "משהו" שעולה לי בגרון מהקיבה. מעין פולסים של טעם מוזר. בשתי הפעמים זה גרם להקאות ורק אח"כ נרגע. אני במשקל עודף של כ-15 קילו. מודעת לצורך בהפחתת המשקל. אשמח מאוד לדעת מה עבר עלי, שכן זה מאוד מפחיד.

25/03/2011 | 14:31 | מאת: מור

רק לציין שבפעם האחרונה שזה קרה, הלכתי לישון רק כשעה וחצי לאחר ארוחה. בפעם הראשונה שזה קרה אני לא זוכרת.

25/03/2011 | 16:37 | מאת: פרופ' רם דיקמן

רפלוקס יכול להתבטא גם כך, אם חוזר על עצמו פני לרופא גסטרואנטרולוג, במקביל הפחיתי במשקל וזה כנראה יפתור את הבעיה

25/03/2011 | 16:38 | מאת: פרופ' רם דיקמן

ראי תשובה לשאלתך הנוספת

25/03/2011 | 16:52 | מאת: מור

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי