אלכוהול

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

05/01/2014 | 01:51 | מאת: גיל

שלום, אני בן 16 לא שותה אלכוהול לעיתים תכופות. עד עכשיו רק פעם אחת שתיתי יותר מלגימה אך לא הגזמתי עדיין חשבתי בצורה רגילה ,הלכתי בצורה רגילה וכו'.. אתמול פעם ראשונה ששתיתי יחסית הרבה, אני לא מכיר את הגוף שלי כשזה מגיע לאלכוהול אז שתיתי ובגלל שלא הרגשתי כלום המשכתי לשתות עד לכדי הקאות , הקאתי משהו כמו 5 פעמים וחבר שלי אמר לי שגם ירקתי קצת דם. אני לא מתכוון לשתות לאחר החוויה הזאת, קמתי הבוקר בלי חמרמורת ורק עם צרבת, אני לא זוכר הרבה מאתמול. מה הדם הזה יכול להיות?אולי קשור לכבד?יש איזשהי סכנה ?

25/01/2014 | 23:07 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

עברתה חוויה לא נעימה ומגעילה ומקווה שלא יהיה לזה המשך הדם בהקאה היה קשור בקרע קטן בושט אשר הופיע הבעיקבות הקאות חוזרות .וזה לא בדיחה -זה יכולה היה להסתיים בקרע גדול יותר ודמם מסיבי עם צורך לאישפור ובדיקות . הגוף שלך מזהיר אותך מה אלול לקרוא לך עם אלכוהול!

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי