צרבת על בסיס יומי

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

19/12/2013 | 17:40 | מאת: סמדר

כל יום בשעות שונות בעיקר אחר הצהריים מתחילה צרבת קשה שאני חייבת להקיא מספר פעמים דבר שגורם לאי נוחות ובנוסף אני לא יכולה להתכופף מפני שזה מגביר את הצרבת אני צריכה לציין שאני צורכת תרופות רבות ללב לבלוטת התריס ללחץ דם לסכרת ולשומנים אני גם מזריקה בערב לאבמיר בנוסף ישנם שילשולים מרובים למרות כל זאת הקונולסקופיה שלי תקינה תודה

24/12/2013 | 22:33 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

מצבך נראה די מציק.לא כתוב שום דבר על גסטרוסקופיה?מה התוצאות ?מה כבר קיבלת ועוד שאלות וברור ממכתבך תשובו.כמובן תרופות יכולות להחמיר את המצב רצוי מאוד לפנות בהקדם לרופא גסטרו לבדיקה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי