אני לא יודעת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

24/11/2013 | 19:29 | מאת: אוריאו

אני לא יודעת מה לעשות,שלום אני בת 20.מזה מספר חודשים אני סובלת מצרבת כאבים חזקים בקיבה וכאבי בטן,היה לי דלקת בדרכי השתן ונתנו לי טיפול מאז התחילו לי כאבי בקיבה וצרבות קשות עשיתי קסטופיה וסיטי יצאו תקינות..לאחרונה אני סובלת מכאבים חזקים בחזה צד שמואל (אבא שלי סובל מבעיה במסתומים שבלב) בצעתי בדיקת אקו לב שיצאה תקינה (לא אמרתי לרופא שאבי סובל מבעיה בלב) אני רוצה לבצע עוד בדיקות ללב. האם כדי לי להתעקש שיבאו לי עוד בדיקות ללב ? או שזה מהצרבות והכאבים מהקיבה הכאבים בצד שמואל בחזה? עוד שאלה קטנה את חושבת שרפגסולקיה יכולה לעזור לכאבים ולצרבת..האם הצרבת יכולה להיות גם בחזה שמואל איפה שהלב?

08/12/2013 | 22:34 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

בעיות של צרבת ורפלוקס בהחלט יכולים לתת כאבים ומחושים בחזה שמאלי כי העיצבוב של כל האיזור הוא משותף והכאבים דומים.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי