גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

20/11/2013 | 13:28 | מאת: חן

שלום, קיבלתי טיפול מאא"ג לרפלוקס לאחר בדיקה אצלו שנעשתה עם סיב אופטי לתוך הגרון. 80 מ"ג ביום 40 בבוקר 40 בערב. חודש הבא יש לי בדיקת גסטרוסקופיה שנקבעה לי טרם האבחנה של אא"ג. האם נטילת הכדורים יכולה לגרום לעיוות בתוצאות הגסטרוסקופיה? האם עדיף להמתין עם הטיפול שניתן לי ע"י האא"ג לפחות עד אחרי ביצוע הבדיקת גסטרוסקופיה?

20/11/2013 | 16:15 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אם מצב קליני מאפשר לחכות -אז תחקו אם לא אז אפשר להתחיל לפחות כדור אחד ביום 0-תלוי מחומרת המצב.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי