צרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

02/11/2013 | 11:20 | מאת: סוזי

לפני 5שנים עשיתי גסטרוסקופיה ומה נמצא בקע סרעפתי. הענין לא הפריע לי, עד שלפני שנתיים התחלתי לסבול מצרבת ואז קיבלתי מהרופא נקסיום 40מג פעם ביום.זה פתר את הבעיה. לפני שנה וחצי התחילו שוב צרבות, עשיתי גסטרוסקופיה שהיתה תקינה ולא הוזכר בע סרעפתי.המשכתי לקבל נקסיום.עד שלפני חודש המצב החריף מאד ואז קיבלתי אופרדקס 40 פעמיים ביום וגם זה לא עזר. אז החליפו לי לקונטרלוקס 20 מג פעמיים ביום,ולצערי זה לא עוזר. אני מאד סובלת,זה שורף לאורך כל הושט ועד הגרון ואני לא יודעת מה לעשות. קיבלתי טיפול מנטורופתית וגם לזה אין השפעהץ מה לעשות?

03/11/2013 | 22:56 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אפשר להוסיף מוטיליום כדור לפני אוכל 20- 3 ביום וכדור גביסקון אחרי אוכל .לבצע גסטרוסקטפיה ובדיקות ושט

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי