בעיות מורכבות לילדה בת 6

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

20/03/2011 | 22:29 | מאת: טל

נועה ,בת 6 כיום לאחר ניתוח בגיל 10 חודשים להסרת גידול מגזע המח עם השלכות נרחבות כמו גסטרוסטום ,טרכוסטום, הפרעות בתנועתיות מעי ,עצירויות ושלשולים,בטן תפוחה מאוד,אי יכולת לאכול או לשתות דרך הפה (מוזנת רק מגסטרוסטום) אני מחפש מישהו שיוכל לשפוך אור על התופעות ולהביא להקלה בעיקר בנושא התנועתיות והבטן התפוחה 052-3655365 טל -אבא של נועה

21/03/2011 | 00:27 | מאת: פרופ' רם דיקמן

כאמור הפורום אינו עוסק בילדים אלא במבוגרים. לשאלתך, אני מציע לפנות לגסטרו ילדים בוולפסון, חולון, לפנות לדר' צנגן העוסקת גם בתנועתיות של ילדים. בהצלחה.

21/03/2011 | 22:59 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אליכם לפנות לאתר של פדיאטרים

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי