ממה אני סובלת??

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

15/10/2013 | 20:29 | מאת: שלום

שלום אני בת 30. מגיל 15 סובלת בתדירות לא קבועה, ממספר ימים של הרגשה נוראית שכוללת בחילות קשות שעולות מהבטן ומורגשות בעיקר בבית החזה ובגרון, צריבה של הושט והגרון וגרעפסים. זה ממש משתק. כעבור 2-4 ימים זה חולף. קיבלתי הפנייה לגסטרו אך קראתי שיש הסברים רבים לתופעות (ריפלוקס, כיבים, חיידק הליקובקטור ועוד...) אלו בדיקות מומלץ לעשות כדי להבחין ממה נובעת התופעה? תודה!

03/11/2013 | 22:45 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

בהחלט יש אבחנה מבדלת במיקרה שלך .בכל מיקרה כדי לפנות לרופא גסטרו-בינתיים אפשר לבצע בדיקת נשיפה לנוכחות חיידק הליקובקטר.לבצע בדיקות דם מורחבות כולל בדיקות לדלקת ופיטמינים וברזל וצליאק

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי