נקסים וגביסקון

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

03/08/2013 | 17:32 | מאת: דליה

שלום רב, אני עם צרבות קשות כבר 10 חודשיים. לפני 7 חודשיים בוצעה גסטרוסקופיה-נשלל הליקובקטר נצפתה דלקת קלה. מונמטריה תחת 80 מ"ג נקסיום-הצביעה על ארועים רבים של תוכן חומצי חלש. אני עם 80 מ"ג נקסיום + 4-6 גבסיקון ביום ועדיין סובלת מטעם חומצי בפה, כאבים בחזה ובבליעה, גרפסים מרובים מאוד! בחילות! ומרגישה סימפטומים של צרבת...מה יהיה? האם זה לא שימוש עודף בתרופות? אני שוקלת לבצע את הניתוח נשבר לי. האם אני מתאימה? כל כמה זמן רצוי לבצע גסטרוסקופיה לשלול החמרה במצב הוושט.? בברכת תודה!

03/08/2013 | 17:33 | מאת: דליה

ניסתי את כל סוגי התרופות. לנטון-גרם לפריחה ולא עזר! קונטרלאק גרם לכאבי ראש עזים. ואומפרדקס שלא הזיז כלל....

08/08/2013 | 00:23 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

זה באמת נראה יותר מדי תרופות -מה ממצאים בגסטרוסקופיה ומנומטריה-יש התאמה? אם יש כל כך הרבה שהוקים -לא צריך לרוץ לניתוח...

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי