תופעות לוואי לאריוס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

09/07/2013 | 17:49 | מאת: לי

אלרגית לאבק בטיפול אריוס, וסרטייד ברקע אסתמה ואי סבילות לקטוז. לאחרונה שמתי לב שלאחר שתיית כוס יין יש החמרה באסתמה צורך בונטולין(צרבת) ואף סתום. האם נשמע לך סביר שאריוס מחליש את שרירי השוער וגורם לצרבת? קראתי על כך שתרופות מסויימות יכולות לגרום לצרבת, היות ומעולם לא סבלתי מצרבות עולות לי השאלות האלה. אני לא צורכת מוצרי חלב לשם אלימינציה וגם לא קפה. כרגע היין עושה רושם לטריגר היחידי. עזרתך ועצתך

19/07/2013 | 14:10 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אין לי מספיק פרטים אך עושה רושם שהתופעות הן לא רק רפלוקס אלה גם בעלי אופי אלרגי. אז יתכן שהופיעה אלרגיה למרכיבי יין. לניסיון אפשר להפסיק אוריוס לחודש ואז לחזור על נסיון עם יין.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי