גלולות וצרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

26/06/2013 | 22:16 | מאת: אני

היי... שאלתי את השאלה הזו בפורום המקביל... אבל אני מניחה שגם פה ידעו לתת לי תשובה! התחלתי ליטול גלולות YAZ למניעת הריון לפני 4 חודשים... בזמן האחרון אני סובלת מצרבת נוראית כל היום... מהבוקר עד הערב, שום דבר לא עוזר. (לא שיניתי את הרגלי התזונה שלי, ויחסית אני אוכלת באופן מסודר ודברים לא שומניים). אני תוהה אם יש קשר בין הצרבות לגלולות... כי הצרבת לא התחילה ישר איך שהתחלתי להשתמש... אלא בהדרגה... בזמן האחרון זה נהיה כמעט כל יום... וממש בלתי נסבל. אני חייבת לציין שמעולםםם לא סבלתי מצרבות! (אני בת 22). דוקטור מה דעתך? האם יש קשר בין הגלולות לצרבת? האם עליי לבקש מרופא הנשים שיחליף לי גלולות? או פשוט לקפוץ לביקור אצל תזונאית? חחחח... תודה רבה רבה רבה! המשך יום מוצלח...

07/07/2013 | 23:42 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

הדבר הפשוט -זה לקפוץ לתזונאית .כל תרופה למעשה יכולה לגרום לכל תופעת לוואי.אפשר לנסות להחליף סוג התרופה. אם כן -זו לא תופעת לוואי שכיחה.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי