חיידק

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

22/06/2013 | 14:07 | מאת: שוני

אני סובל מאוד מצרבות, עשיתי בדיקת נשיפה לחיידק ומצאו שיש לי אותו, התחלתי טיפול של מוקסיפן 3 פעמים ביום, רולדי פעמיים ביום זה ל 10 ימים ואומפרידקס חודש , במהלך החודש שלקחתי את התרופות כבר לא סבלתי מצרבות כלל אך מספר ימים לאחר שסיימתי את התרופות הצרבת חזרה והתחילו לי כאבים חזקים באזור הוושט, מה לדעתך כדאי לעשות? הבנתי שיש טיפול מרובע מתי אפשר להתחיל אותו? ובמידה וגם זה לא יעזור מה עושים, תודה

07/07/2013 | 23:49 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אין צורך לחזור על טיפול כי יתכן והחיידק כבר נכחד.יש לבצע תבחין נשימתי 4-6 שבועות לאחר הסיום. החיידק הוא לא הסיבה אלה תופעה של רפלוקס קיבתי -ושטי.כדי לפנות לרופא גסטור ובינתיים להמשיך אומפראדקס.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי