הורדת מינון

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

20/05/2013 | 09:39 | מאת: דלית

לאחר שימוש של 4 חודשים בנקסיום 40 מ"ג עברו התסמינים. הוחלט שאוריד מינון-ע"י שבירת הכדור ל20 מ"ג בערך. אני נמנעת ממוצרים מטוגנים ומוצרי חלב וקפה רק פעם בשבוע מעבר לכך לא שומרת על דברים אחרים. מיד אחרי 3 ימים של הורדת מינון התחילו לי שוב צרבות-כפי שהכרתי בעבר. האם זה נורמאלי עד שמתאזן? או שהריפלוקס לא עבר? אנא הכוונתך המקצועית. בברכה, דליה

04/06/2013 | 17:48 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

חסרים פרטים רפןאים אך אם התלונות חזרו- י להוסיף עוד טיפולאולי גביסקון אולי מוטיליום וצריך כן להקפיד על הגבלות תזונה-יש לכך חשיבות

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי