מונומטריה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

23/04/2013 | 09:25 | מאת: שרון

האם מונומטריה בטכניקת high resulusion מאבחנת האם יש החזר בסיס או החזר מלחי מרה מהקיבה לושט? אני שואלת כי אני לא מעוניינת לעשות בדיקת ניטור 24 שעות בטכניקת אימפידנס

23/04/2013 | 23:10 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

טכנולוגיה חדשה המאפשרת בדיוק גבוה לראות תפקוד מוטורי של הושט אך לא חומציות ובסיסיות של רפלוקסט-לשם כך באמת קיימת בדיקת אימפדנס-היא יכולה לקבוע מה הוא החוזר:אוויר-נוזל?נודל בסיסי-חומצי -חומצי חלש? אך לא יכול לקבוע אם זה מרה .. לשם כך קיים מכשיר בשם ביליטק אך הוא נדיר בשימוש..

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי