צרבות קשות בהריון עם טיפול בתרופות

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

05/04/2013 | 17:17 | מאת: הריונית

הי אני בשבוע 18 להריון, מטופלת מזה כחודשיים בתרופות לחומצה, זו התרופה הרביעית שאני מנסה, כרגע קונטרלוק 40 מ"ג פעמיים ביום. זאת לאחר שהחלפתי את הלוסק והלנטון שלא עזרו, גם הם היו במינון מקסימלי, כמו כן לוקחת גביסקון לפי צורך. אני מיואשת לחלוטין , סובלת מהצרבת 24 שעות ביממה על אף שאני מקפידה בתזונה. שאלתי אם יש משהו נוסף שאפשר לעשות. בהמלצת גסטרולוג לא עשיתי בדיקות היות ואני בהריון וגם כי אמר שממילא הטיפול יהיה התרופות שאני מקבלת. מה עושים? האם זה רק מההריון? האם יש טיפול להקלה, מזכירה כי כל ארבע התרופות שלקחתי פשוט לא עזרו שוב מיואשת לחלוטין.

09/04/2013 | 22:18 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

בשלב זה של מחלתך חובה !! לבצע גסטרוסוקפיה לאבחנה מדוייקת יותר בשלילת סיבות אחרות לצרבת (לדוגמה זהומיםץץ) אין שום בעיה לבצע גסטרוסקופיה בהריון

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי