ריפלוקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

28/02/2013 | 21:14 | מאת: חיה

כחודשיים סובלת מתחושה של משהו תקוע בגרון פניתי לאף אוזן גרון שטען שזה ריפלוקס וטופלתי באמפרודקס 20 במשך חודש הייתה הטבה אך עדיין הייתה תחושה של לחהתקועה. כמו כן בבדיקת גסטרולוג הומצץ על אולטרסאונד צוואר תקין. מה עוד עליי לעשות למי לפנות אני לא חשה בצרבת אלה בתחושה שמשהו מפריע לי בגרון. ודה

01/03/2013 | 20:30 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

גסטרואנטרולוגיה -היא המקצוע שמטפל בהחזר קיבתי-ושטי ץ מינוןשל 20 מג' הוא לא מספיק .צריך לעלות מינון ל 40 מג' פעמיים ביום

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי