ניתוח שרוול וצרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

17/02/2013 | 16:54 | מאת: יעל

שלום, לפני כשנה וחצי עברתי בהצלחה ניתוח שרוול (לא היו סיבוכים או כאבים) מאז אני לוקחת באופן קבוע כדור אומפרדקס 20. אם לא אקח יום אחד לא ארגיש בהבדל אבל מספיק שאני לא אקח יומיים מתחילה הרגשה בלתי נסבלת בקיבה. הרופאה המנתחת אמרה שאין בעיה לקחת תרופה זו כל החיים אבל אני בת 28 ואין לי רצון להיות תלויה כל חיי בתרופה זו, האם יש מה לעשות? שאלה נוספת האם ניתן לקחת כל תרופה נוספת ביחד עם זה או שישנם תרופות שלא ניתן לשלב עם אומפרדקס? האם ניתן לשלבו עם סיליצאה ג'ל שאני מעוניינת להתחיל בשביל להקל על הנשירה בשיער. אודה לתשובות יעל

17/02/2013 | 21:34 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

בכדי לקבל מסוג מה מצב הושט-כדי לבצע בדיקת גסטור כן אפשר לקחת תרופות אחרות עם עם זה אין בעיה לקחת סיליציאה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי