רפלוקס ושירות מילואים

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

15/02/2013 | 23:29 | מאת: אילן

שלום אצלי אובחנה דלקת חריפה בושט, ידוע כרפולקס אני נוטל mg40 אפמרודקס בבוקר ועוד 20 אחרי צהריים,כמובן בהנחיית רופא אני יוצא לשירות מילואים בתנאי שטח,יכלול פעילות מבצעית סביב השעון וכל היוצא בזה.. איך עלי להתנהל? ממה להימנע? האם בכל זאת..אחרי 12 שנות שירות פעיל לגשת לרופא צבאי שיפטור אותי הפעם?

17/02/2013 | 21:27 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

בהחלט יש מקום לקבל פטור לשירות מילאוים זה עקב מתב בריאותך!! ובכלל צריך להוריד פרופיל רפואי

17/02/2013 | 22:05 | מאת: אילן

אולי, במקרה, את יודעת איך עושים את זה? רופא משפחה? רופא מומחה?

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי