רפלוקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

05/02/2013 | 10:58 | מאת: אושר

שלום ד"ר רציתי לשאול קודם כל עם כדור נקסיום הוא כדור שונה מאמפרודקס , מכיוון שהייתי לוקחת את האומפרודקס תקופה , ואז החליף לי רופא א.א.ג לנקסיום בשל רפלוקס, מכיוון שכדור חדש זה נקסיום עושה לי לא טוב , בחילה, שריפה בבוקר בחזה כלומר לא עוזר השאלה אם הוא לא מתאים לי.?. ושאלה שנייה האם ניתן לטפל ברפלוקס בטיפול אחר כגון הומופאטי ... או רק בכדורים. תודה.

09/02/2013 | 23:00 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

נקסיום זה כדור מאותו המשפחה של אומפראדקס אך חזק יותר . אם הוא גורם לתופות לוואי -יש לדווח לרופא ולעבור לכדור אחק. בהחלט יש מקום להוסיפ טיפול הומיאופטי

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי