מחפשת עידוד!!!!

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

17/12/2012 | 21:40 | מאת: רונצו

בהריון שבוע 36 כל ההריון הקאות קשות מלוות בצרבות שבעקבותיהן הקאות מרגישה מחודש חמישי מעין גוש בבליעה שלא עובר!!! שבועיים נוטלת פמוטודין שעוזר להקאות ולצרבת אך לא לגוש /תחושת משהו תקוע בגרון לכן הרופאה נתנה לי אומפרדקס. יכול להיות שנגרם לי נזק תמידי לוושט???? שמישהו יגיד לי שזה עובר אחרי הלידה אני מיואשת ולא מתפקדת!!!!

14/01/2013 | 03:50 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

כן הכל ישתפר ויעבור לאחר לידה - אם את רוצה לבדוק מדוייק יש לפנות לרופא אגא ולהצע בובמקום בדיקה קצרה וקלה של הגרון אם סיב אופטי-FOL יש רופאים שמבצעים את זה במשרדם-צריך לוודה לפני הזמנת תור אפ עלות כמות הלוסק לפעמיים 20 זה עוזר

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי