צרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

14/10/2012 | 21:12 | מאת: נוי

שלום, אני בת 44 לוקחת במשך שבועיים אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום,מאז שאני לוקחת סובלת מצרבות אחרי אוכל תחושת בעירה מתחת לחזה ,נפיחות בבטן, גזים ,גרעפסים, בעברי לא סבלתי כלכך מצרבות כאלה אלא היתה לי צרבת קלה שעברה לי מיד, יש לומר שבערב או בלילה אני בסדר ולא סובלת מצרבות,יש לי צרבת במיוחד בצהרים אחרי ארוחה ,רציתי לשאול אם יש קשר לכדורים שאני לוקחת ,או שכדאי לפנות לבדיקה אצל רופא?תודה

14/10/2012 | 22:11 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

תלונותך בהחלט יכולים לנבוע מכדורים שאת לוקחת כדי שתפני לרופא לקבל הדרכה תזונתית וטיפול תרופתי

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי