צרבת כרונית

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

04/09/2012 | 08:24 | מאת: בנימין

אני סובל מזה שנים מצרבת כיום אני לוקח באופן קבוע כל יום כדור לוסק או לנטון השאלה האם אין נזק לגוף בעקבות הכדורים שאני לוקח? וכן האם יש תרופות טבעיות נגד צרבת? ואם יש פיתרון לבעיה? תודה

20/09/2012 | 02:31 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

קשה לתת תשובה מפורטת כי חסרים פרטים רפואים אך באופן כללי-כן יש תופעות לוואי לתרופות מקבוצה זו - כמו הפרעה בספיגת קלצים ,ברזל וויטמין B12 ,עליה בשכיחות דלקות ריאות ושילשולים זהומיים-זה לא עומר שזה חייב לקרות. בנוגע לטיפולים אחרים-הרחבת בירור אצל רופא גסטרו

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי