צרבת נמשכת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

22/08/2012 | 18:38 | מאת: אבי

שלום אני בגיל 47 ומזה כחודשיים סובל מצרבות שאינן מפסיקות (לפני כן מעולם לא חוויתי צרבות). קיבלתי תרופה בשם קונטרולוק שמקילה במקצת. ביקשתי לבצע בדיקה לנוכחות החיידק הליקובקטר בקיבה ואעשה אותה בעוד כשבוע, לאחר שתפוג השפעת הכדור. רציתי לברר האם החידק יכול להיות הסיבה לצרבת?

24/08/2012 | 23:02 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

בד"כ לא אבל בחלק מהמיקרים כן הסיבה השכיחה לצרבת -החזר קיבתי -ושטי

11/09/2012 | 19:50 | מאת: אבי

ביצעתי תבחין נשיפה והתוצאה שקיבלתי לפני כשעה היא 43. אני מבין שהבדיקה אינה תקינה. מה הטיפול והאם אכן זו הסיבה לצרבת?

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי