שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

05/06/2012 | 16:24 | מאת: שלום

שלום, לאחר נטילת תרופה סותרת חומצה במשך שנה וגם במהלכה יש תחושה חמוצה בפה חמוץ בפה הכוונה האם ייתכן ואין זה בעקבות עודף חומצה שכן התרופות השונות להורדת חומצה לא עוזרות האם ייתכן שזה בעקבות חוסר חומציות בקיבה ואם כן כיצד אוכל לבדוק זאת מהר ובקלות ייחסית אנא אמרי לי את דרכי הבדיקות הנוחות השונות תודה.

09/06/2012 | 09:09 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

חושת חמיצות בפה לפעמים יכולה לנבוע מבעיה ברירית חלל הפה עצמו ובמיוחד שטיפולים ברפלוקס לא עזרו כדי לפנות למומחה בחלל הפה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי