צרבת קשה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

29/05/2012 | 07:22 | מאת: רם

בס"ד שלום אני בן 20. לאחר שחליתי בוירוס 3 ימים וחלף...קיבלתי פעם ראשונה צרבת שהפריעה לי בשינה, ובאכילה, לקחתי אמפוטידין וזה עזר לי מאוד, וכמעט נעלם, הבעיה שהתעוררה ושהפחידה אותי לאחרונה, זה שאולי בעקבות הכדור או החרפה של הצרבת תחושת כבדות מפחידה באזור החזה ושורפת במקצת, וכל פעם כשאני קורא ספר או משהו בקול, מיד מתחיל לשרוף ולכאוב לי עד שאני מפסיק לקרוא בגלל זה, מה לעשות?

30/05/2012 | 02:16 | מאת: רם

חשוב להגיד שכשעה אחרי שאני אוכל , אני מרגיש כמו תחושה של צריבה או חמימות מוזרה כזאת באזור החזה וכמו חומר כזה נוטף ממני, וגורם לי כל פעם לקור כזה וסחרחורת ולתחושת עילפון, אבל זה נעלם, וזה קורה בדרך כלל אחרי שאני אוכל( כמובן אוכל דברים שלא עושים צרבת) , כל סוג של אוכל, וגם כשאני מדבר הרבה אז מתחיל לשרוף לי

31/05/2012 | 23:07 | מאת: רם

כשאני קם מהשינה..כל הפעם שלי יבש בצורה שנדבקת לי הלשון בפה, יבש מאוד מאוד וכשאני שוטף פה יש לי כמו לכלוכים ולפעמים דם ואני לא יודע אם זה מהשיניים או מהוושט, וכשאני קם אני מרגיש תמיד שריפה בקיבה כזאת

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי