מיצי קיבה עולים בזמן שינה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

28/05/2012 | 09:32 | מאת: יצחק

שלום אני בן 55 לאחרונה בשינה עולים לי מיצי קיבה לחלל הפה יוצאים דרך האף.אני אוכל לפעמים בשעות מאוחרות 23 עקב עבודה במישמרות.יושן בלי כרית .אין לי בעיות קיבה מצבי הבריאותי תקין.אודה על תשובה.

28/05/2012 | 20:49 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

מה שאתה מתאר מצביע על רפלוקס משמעותי -אתה חייב להפסיק לאכול לפני שאתה נשכב לישון-גם אם אתה עובד משמרות-העלת מיצים לאיזור האפ וגרון יכוים לגרום גם לחנק קתלני!!!!!

14/01/2013 | 00:42 | מאת: שיר

היי רציתי לשאול שאלה בקשר לצרבת , אבא שלי ישן ופתאום נחנק בשינה .. אחרי זה הוא לקח כדור צרבת כי טען ששורף לו מאוד באזור החזה בטן, השאלה שלי אם זה קרה בעקבות אכילה מיותרת לפני השינה כמו שאומרים או שיכולות להיות עוד סיבות לצרבת?

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי