ריפלוקס וצרבות איומות בהריון

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

22/04/2012 | 20:31 | מאת: מיואשת בהריון

שלום רב, אני בשבוע 19 להריון וסובלת מתחילתו מריפלוקס איום וצרבות (ההקאות היו בחודשים ראשונים). לקחתי אומפרדקס יותר מחודשיים וגם זה לא עזר (רופא הנשים הפסיק לי את הכדורים השבוע בטענה שהם כבר לא יעזרו אם לא עזרו עד עכשיו). אני בסבל עז 24שעות ביממה ולא יודעת מנוחה. לטענת רופא הנשים אין מה לעשות. אני מיואשת, יש לך עצות רפואיות עבורי? לציין שמיישמת את כל העצות ההתנהגותיות וכלום לא עוזר

22/04/2012 | 21:48 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

דבר ראשון -אם התרופה לא עזרה במינון רגיל יש לקחת מינון מקסימלי -להכפיל וגם להחלחף את התרופה אומפראדקס ללנטון 60 מג' ביום כמו כן אפשר להוסיף סותרי חומצה וגווסקון בנוזל 2-3 פעמים ביום . צרוך לבצע גסטרוסקופיה לראות מה המצב בושט בהצלחה

23/04/2012 | 09:28 | מאת: מיואשת בהריון

תודה רבה דוקטור טיומני. האם לבצע את הגסטוסקופיה בהריון? האם נטילת האומפרדקס בחודשים האחרונים הייתה מסוכנת לעובר?תודה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי