ריפלוקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

20/04/2012 | 19:46 | מאת: רביד

שלום אני זמר במקצועי בן 19 עברתי רופאים רבים אחרי שדיווחתי על מעיין שריפה בחלק האחורי של הגרון בבדיקת סיב אופטי אצל אף אוזן גרון נטען שיש לי החזר של מיצי קיבה ריפלוקס התחלתי לקחת נקסיום 40 פעם ביום לפני 9 ימים אך עדיין אני מתקשה לדבר וממש צורב לי גם כשאני לא עושה כלום ובעיקר כשני קם בבוקר הפה שלי יבש עשיתי כל שאמרו לי עד כה כולל לא לאכול מאכלים חומציים מטוגנים וכו' מה לעשות? האם לחכות? דבר נוסף האם לחף של לפני הופעה וכיוצא בזה עלול להגביר צרבות? תודה.

22/04/2012 | 21:31 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

תמונה שאתה מתאר היא חלק מסיבוך של רפלוקס במערכת הנשימה העליונה. תגובה לטיפול לוקחת בין 2-6 חודשים אפשר לקחת נקסיום בחודש 1-2 2 כדורים ביום חשוב להקפיד על הגבלות תזונה ובמיוחד לא לאכול או לשתות דבר לפני שינה מילת מפתח-סבלנות

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי