צרבת כבר 6 חודשים

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

12/04/2012 | 11:12 | מאת: ליאור

שלום רב, מיזה 6 חודשים אני סובל מצרבת. מטופל מאז בלנסופרזול 30 מ"ג. מקל מאוד על הצרבות. בוצעה בדיקת ברום לבדיקת רפלוקס = רפלוקס יצא שלישי. לפני חודש בוצע גסטרוסקופיה+לקיחת ביופסיה =תוצאות: נמצאה דלקת ללא הליקובטור פילורי. הרופא אמר להמשיך טיפול בלנסופרזול. השאלה עד מתי? יש פתרון? כל חיי אצטרך ליטול תרופה זו כנגד הצרבות? תודה וחג שמח.

12/04/2012 | 11:34 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

חסר הרבה פרטים רפואיים אך באופן כללי הטיפול"תופרים" לפי חולה ומצבו הקליני.בנוסף-חשובלשמור על אורח חיים מתאים לרפלוקס-ביקרתה אצל דיאטנית?

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי