רפלוקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

11/04/2012 | 16:23 | מאת: אביבה

בת 48 בגסטרוסקופיה יש בקע סרעפתי מטופלת באמפרדקס 20 בבוקר עקב בעיות צרבת בשלושת החודשים הראשונים לטיפול היה הטבה אכ הרגשתי לא טוב בחילות רפלוקס הרגשה שמשהוא תקוע בגרון לחצים וגרפסים בלתי פוסקים לפעמים ואז קיבלתי גם מוטיליום שעוזר לי בבחילות וגרפסים ורפלוקס הרופא הציע שאקח גם אומפרדקס בערב אני לא מרגישה צרבת בערב למרות הגרפסים ותחושה שמשהוא תקוע בגרון כיצד לינהוג

12/04/2012 | 11:31 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אם תחושת גוש תקוע בגרון ושהוקים עדיין נשאר רצוי לבצע בדיקת FOL 0=-סיב אופטי אצל רופא אך-אוזן-גרון לוודה אם יש עדיין דלקת בלוע אם בכלל.אם כן-יש להמשיך טיפול ואפילו להגדיל את המינונן.אם אין אז אפשר להסתפק בכדור 1

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי