יש לי תסמונת בארט למען באי הפורום

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

18/02/2012 | 21:16 | מאת: בארט

למענכם עצה חשובה לי מניסיון עגום כדאי לכם להיבדק אם יש לכם הקאות , צרבות וכאבים בחזה . קראתי את הכתבה שפורסמה פה ליפני חודש על התסמונת ץ והבנתי שהתופעה של וושט בארט רק הולכת וגדלה . ושאפילו לא יודעים עדיין, אם מעקב שחל רופא עוזר. אז זה אומר שגם אם יש לי בדיקה כול כמה זמן, אין שום ביטוח שהתאים לא יתפתחו? אני לוקחת לוסק, אפילו שאני צריכה לשלם עילו לבדי , כי מאוחדת כבר לא נותנת הנחה . מה רמת הסיכון?

08/03/2012 | 23:25 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

חשוב לעקוב בצורה מסודרת אחרי הברט דבר המאפשר לתפוס את הבעיה בשלב מוקדם לגבי לוסק-לא חייבים לקנות חבל על הכסף יש במאוחדת הרבה תרופות טובות למשך נקסיום ,קונטרולוק ועוד בהצלחה-ד,ר אליזה טיומני

23/04/2018 | 09:13 | מאת: תסמונת בארט

אנחנו בבעיית הבארט מקבלים תשובות נואשות לרפואה אין מענה לבעיית הבארט הם לא בטוחים לא במעקב ולא בטיפול וזה מאוד עצוב שהמטופל נשאר חסר אונים

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי