צרבת וסרטן הוושט

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

17/01/2012 | 12:28 | מאת: תודה

שלום רב, אני סובלת מרפלוקס כבר הרבה זמן, בתדירות של כל יום. אומפרודקס לא עזר לי, ועשיתי גסטרוסקופיה שהראיתה שהכל בסדר. כעת אני לוקחת כדור לנטקס (אני חושבת) 40 מ"ג בבוקר.וזה די עוזר אך לא לגמרי. (יש רגעים ככה ורגעים ככה) הכתבה על הקשר בין צרבות לסרטן הוושט הלחיצה אותי. האם זה שאני לוקחת טיפול תרופתי קבוע ממתן את החומציות שעולה, או שהחומציות עולה בכל מקרה ועלולה לגרום לסרטן?

26/01/2012 | 07:52 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אם הגסטרוסקופיה תקינה ואין שינויים אשר קודמים להופעת הסרטן אז אין לך דעגה טיפול טוב ברפלוקס באמת חשוב במעקב למשך השנים

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי