צריבה ברום הבטן בהריון

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

12/01/2012 | 19:31 | מאת: בר25

שלום רב, אני בהריון בשבוע 28. מזה כחודש וחצי אני סובלת מצריבה והרגשת בעירה ברום הבטן בצד שמאל, בנקודה מאוד מסוימת. הכאבים התחילו רק כשהייתי אוכלת והתחזקו בהדרגה וכיום רוב היום כואב לי בנקודה בעיקר בזמן ישיבה. על פי המלצת רופאת הנשים אני נוטלת מזה כשבוע או אומפרדקס אך אינני חשה בשיפור כלשהו. כיום העור שלי באזור הנקודה אפילו כואב לי אבל אין לי אדמומיות או נפיחות כלשהי ומלבד תחושת הבעירה שמציקה לי עד מאוד אין לי עוד תסמינים. מה עליי לעשות?

12/01/2012 | 20:47 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אפשר לעלות את המינון או להחלים לתרופה אחרת : לפעמים מגיבים לאחת ולא לאחרת .אם כאב משמעותי ולא משתפר אחרי 1-2 שבועות כדי לפנות לגסטרו .עברת US של בטן עליונה???

12/01/2012 | 20:52 | מאת: בר25

לא עברתי. איזו בדיקה זו והאם מותר לעבור אותה בהריון?

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי