שיעול מתמשך

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

31/12/2011 | 12:17 | מאת: בן 57

לא יודע באיזה פורום לשאול...ובכ"ז בן 57 בריא בדר"כ. לוקח סימובסטטין 10 מ"ג + Q10 אומגה 3. הולך 5 ק"מ 5 פעמים בשבוע. משתעל בצורה מוזרה (אסביר) מספטמבר. הייתי אצל פרופ מוכר בתחום ריאות ואלרגיה. עשה לי צילום ריאות, תפקוד ריאות בדיקות אלרגיה ובדיקה לשלו אסמה..הכל תקין. הציע לקחת אומפרה 10 מ"ג חצי שעה לפני אוכל בבוקר ובערב. (לוקח שבועיים אין שיפור) בדיקות דם כולם בתחום ! (אולי צריך עוד בדיקות שלא עשיתי..... הייתי א.א.ג. בדק...אמר לא מהאף נתן לי טיפות פליקסונס 3 שבועות ועוד משהו ליבש...לא עזר. מה אני מרגיש ? בלילה אני ישן כמו תינוק...בלי שיעול ! כשמתעורר ועדיין שוכב..אין שיעול. יש לי צרבת אחת לחודשיים שלושה...מעט מאוד..(לא מעשןולא שותה)לפני 6 חודים למשך חודשיים שלושה...אחת לשבועיים....בלילה הייתי מתעור כי הרגשתי שעולה לי מין חומצה לא נעימה...אחרי דקה נירדמתי. אין לי את זה מספטמבר... כיום מאז סוף ספטמבר ברגע שאני קם..מתחיל שיעול עם ליחה..מן גושים קטנים וצהובים (מתנצל על התיאור..) וגם קצת נוזלת...זה נעשה בשעה הראשונה של הבוקר.. במשך היום יש מעט שיעול עם ליחה... בערב שאני בישיבה במיטה...שוב מן התקפה של שיעול עם ליחה... התחלתי לאכול רק גבינת עזים..שותה קפה עם חלב עזים..וזה כ"כ רע...יאללה מנסים... כשאני עושה את ההליכה היומית שלי ..אין לי שיעול ! ====== בבקשה...איזה רופא ובאיזה תחום אני אמור ללכת ?====== תודה רבה על עצתך בברכה

31/12/2011 | 18:57 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

באמת -אחת הסעבות לשיעול תרדני היא רפלוקס קיבתי- ושטי יש שורה של בדיקות בכדי להוכיח או לשול זה לא אוכל כאן לפרט את כולם אך מה שבטוח שמינון של אומפרא שאתה לוקח -לא מספיק -צריך 40 מג' פעמיים ביום לחודשיים -זה ניקרה ניסיון טיפולי ++ לא לאכול או לשתות פרט למיים שום דבר -4 שעות לפני שינה בהצלחה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי