צרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

30/11/2011 | 18:03 | מאת: כוכב

שלום רב. בת 39, סובלת מצרבת כ חודשים. מטופלת מזה 10 ימים בנקסיום. וזאת לאחר נסיון במספר כדורי סותרי חומצה שלא צלח. לאור הטיפול חלה הטבה בכאב בחזה אך הצרבת טרם חלפה. בדיקת גסטרו תקינה. תוך כמה זמן תהיה השפעה על הצרבת?

03/12/2011 | 20:39 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

לפעמים זה לוקח זמן חייבים גם להקפיד על אורח חיים מתאים לרפלוקס. יתכן שגם אלמנט של סטראס משחק תפקיד כאן על כך מצביעה גסטרוסקופיה תקינה

24/12/2011 | 17:44 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

לפעמעם זה לוקח יותר זמן ובמיוחד שאין ממצאים בגסטרו אז סביר שגם מקיים אלמנט של סטראס .חשוב לשמור על אורח החיים קפדני לרפלוקס אם אים שיפור תוך חודש על נקסיום 40 מג' -צריך לשקול הוספות תרופות אחרות מתחום הפונקציונאלי של הושט

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי