טבעת וקיצור קיבה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

29/11/2011 | 20:39 | מאת: כרמית

לפני כ 20 שנה טבעת , לפני כחודש סגרתי את הטבעת ומאז צרבות כל הלילה ועליה של נוזל חומצי דרך הקיבה לושט בעקבות כך הקאות, צריבה וכו' לא ישנה בלילות אומפרדקס לא עוזר, התחלתי לקבל נקסיום +גביסקון האם זה הפתרון. האם פתיחת הטבעת תחזיר את המצב לקדמותו? כרמית

03/12/2011 | 20:35 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

לאחר סגירת טבעת - דבר הכי חשוב זה נפח האול שאת אוכת-לא יותר מ 100 מל' באורחה יש להפסיק לאכולכ 3 שעות לפני שינה -רק מיים .לשון בזווית עם הגבעה של ראש. תנסי!!!

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי