הצרבת שלא עוברת..

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

16/11/2011 | 18:37 | מאת: גל

ד"ר אליזה היי, שבועיים לאחר טיפול משולש בהליקובקטר החלה צרבת שלא עוברת. הרופאה אמרה לקחת במשך חודש 4 אומפרדקס אחרי חודש 2 ואחרי עוד חודש 1 עד להפסקה. האומפרדקס מקל, אך לא לגמרי וזה ממש מציק! מה ניתן לעשות? האם זה לא לכל החיים? :( מה המזון שכדאי לאכול במצב זה? תודה רבה.

16/11/2011 | 22:23 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

כבר עניתי למסר זה אך אדגיש שוב ש כ 20 % מהאנשים אלולים לפתח רפלוקס לאחר טיפול לחיידק עקב התאוששות רירית הקיבה לאחר הטיפול כדאי לבצע גסטרוסקופיה כי אולי שי זהום פטריות בושט לאחר האנטיביוטיקה וזה מפריע לסיום הפרשה וכדי לבקר אצל דיאטנית להדרכה תזונתית,יש אנשים שלא מגיבים מספיק לאומפראדקס ויש תרופות אחרות כמו קונטרולוק או לנטון וכו'

10/03/2013 | 10:41 | מאת: לילי

נגשתי לגסטרולוג הוא אמר לי שלא כדאי לבצע גסטרוסקופיה כיוון שזה כרוך בסיכונים ולכן לא הביא לי הפניה אני סובלת מצרבת כבר 3 חודשים אחרי טיפול בחיידק 24 שעות ביממה.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי