בדיקת הליקובקטור

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

13/11/2011 | 00:36 | מאת: פלורה

שלום רב, אני סובלת כבר מס' שנים מרפלוקס (עשיתי בדיקות גסרטו) ושותה לנטון 30 מ"ג ליום, לאחרונה התחלתי לסבול מכאבי בטן ובחילות. בעבר לפני כשנתיים היה לי חיידק הליקובקטר וטופלתי בטיפול המשולש, רופאת המשפחה שלחה אותי שוב לבידקה אך אני אמורה להפסיק שימוש בלנטון לחפות לשבוע, אך הבעיה שאחרי יומיים ללא שימוש בכדור אני מתחילה לסבול מצרבות קשות שגורמות לכאבי כיבה, מה ניתן לעשות ? אולי יש כדורים אחרים? האם דבר מחייב לעשות בדיקת גסטרוסקופיה? בתודה, פלורה

13/11/2011 | 11:17 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

כובן יש אפשרותלחזור על גסטרוסקופיה לבגיקת סיבת כאב ובחילה ואז לבדוק גם הליקובקטר אפשר גם להשתמש בשבוע שלפני בדיקת נשימה כדורים או נוזל סותר חומצה במקום כדורי לנטון

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי