שלום רב,

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

25/10/2011 | 09:29 | מאת: רונית

סובלת מאד מצרבות ורפלוקס שנובעים מבקע סרעפתי. הגסטרולוג אינו ממליץ על ניתוח בשל אחוזי הצלחה נמוכים. משתמשת בלוסק כבר כמה שנים עם שיפור מה,אך תופעות הלוואי(בטן נפוחה,השמנה)מציקים לי. הפסקתי עם הלוסק וחזרתי למימדים הטבעיים שלי אך הצרבת התגברה מאד ועימה גם הרפלוקס. איזה פתרונות יש??

26/10/2011 | 23:41 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

קשה לתת לך עיצות כך באתר -כיחסרים פרטים בהחלט יש אפשרות לשקול ניתוח ויש הצלחה בידיים טובות בארץ אבל ניתוחמ לא מתאים לכל אחד

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי