צרבת מטרידה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

26/09/2011 | 14:47 | מאת: mg

מזה שנים אני נוטל באופן קבוע controloc (בבוקר) ובערב נוטל 3 כדורים של גסטרו כול אחד 40 מ"ג. ובנוסף לפני השינה מס' טבליות "רני" או "טומס". ובשעה 2 או 3 לפנות בוקר אני מתעורר עם צרבת שמגיעה עד האף... ואז שוב נוטל "רני" או "טומס" או סותר אחר. וחוזר חלילה. 054-4541623

26/09/2011 | 22:04 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

זה לא סיפור סטנדרתי ולכן קשה להתיחס מכיוון שחסרים למעשה כל הפרטים כדאי שתפני למרפאה מיקצועית במכוני גסטרו בבתי חולים ותעברי בירור מדוייק אם טרם עברת בהצלחה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי