ליחה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

24/09/2011 | 23:52 | מאת: מירי

שלום, אני בת 23 וסובלת מזה שנים מרפלוקס. עם הצרבת אני די מסתדרת עם תזונה נכונה, אך מה שהכי מפריע לי זו הליחה, שתמיד נמצאת שם. גם לאחג הוצאת ליחה, אחרי כמה רגעים היא שוב שם. אני די מיואשת. האם יש איזשהו פיתרון או דבר שיכול להקל?

26/09/2011 | 22:01 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

הליחה יכולה להגיע ממספר מקורות-מערכת אף-אוזן-גרון או גירוי של אותה המערכת ע" הרפלוקס לפעמים אי-סבילות ללקטוזה (סוכר החלב )יכולה להגביר את הפרשהליחה.תנסי להימנע מחלב ומוצריו לחודשים.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי