Helicobakter pylori

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

25/01/2011 | 15:21 | מאת: SARA

מ"ג ליום וקלרידקס סה"כ 1000מ"ג ליום ואומפרדקס 20 פעמיים ביום, לאחר 4 ימים של שימוש והרגשת חנק בגרון שהלכה וגברה פניתי לרופאה שהורתה לי למרות התחושות הקשות להמשיך, בנוסף זה עשה לי רעידןת שרירים בלתי רצוניות וכאבי שרירים, טעם מר ביותר בפה והרגשה כללית רעה, פניתי טלפונית לרופא אחר שהורה לי להוריד את כמות האנטיביוטיקה בלבד לחצי מאחר ומשקל גופי 39-40 קילו, אני בת 25 מבנה גוף קטן, האם זה יכול לגרום לעמידות החיידק בעתיד? מתי חולפת הרגשת המחנק בגרון וקשיי נעימות בבליעה

25/01/2011 | 23:47 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

שלום לשרה את מתארת תופעות לוואי משמעותיות לטיפול. בכדי להפחיט אותם כדאי כבר עכשיו להתחיל לקחת פרוביוטיקה-כדורים עם חיידקים טובים אשר מפחיטים את האפקט של אנטיביוטיקה אני ממליצה שתקחי CO-BIOTIC פעמיים ביום לחודש . בנוגע ליציבות -אי אפשר לדעת לפעמים זהל א משנה.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי