צריבה ודקירה בחזה המרכזי שמאלי

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

17/10/2022 | 15:10 | מאת: שמעון

בן 72, צינתור לפני 3 שנים. האם צריבה ודקירה בחזה השמאלי עליון וטרופונין 18 יכולים להיגרם גם מדלקת מאובחנת שיש לי בושט ? הלכתי למיון, הטרופונין היה 18, ולאחר 5 שעות מתחילת הכא היה שלילי, קריאטינין 1.09, אלקטרוליטים תקינים

שמעון שלום, מטרת הפורום הנה לתת מענה תזונתי לצרבות. אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל בך או לפנות לפורום רפואי מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי