חומציות ו צרבת והרגשה של כדור תקוע בגרון ו שריפה בחזה.

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

07/09/2022 | 10:22 | מאת: חומציות וצרבת

היי, לפני חודש הייתה לי תחושת קוצר נשימה והלכתי כמה פעמים לבית חולים ויצאו הבדיקות הכל בסדר, הלחץ והכל. ואז חזרתי לבית החולים אחרי שהרגשתי שוב קוצר נשימה, והייתה לי חומציות בבטן, ותודה לאל שנתנו לי תרופות והדבר עזר מאוד, אבל חדש לפני כמה ימים התחלתי להרגיש כמו כדור שתקוע לי בגרון ותחושת צריבה בחזה, העינית בגרון וכלום לא יצא, ו הדוקטור אמר שזה בגלל החומציות וזה גורם לצרבת ואתה מרגיש תחושה של משהו תקוע כמו כדור הגרון אבל זה צרבת מ חומציות שיש לך….. עכשיו השאלה שלי כמה זמן לוקח עד שזה הולך ונגמר, או כאילו משתפר. צרבת בגרון ו החזה. כי זו תחושה שמטרידה אותי.

שלום רב, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לבעיות של צרבת. אני ממליצה לך להפנות שאלתך לרופא המטפל. מעבר לכך, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו שכן להרגלי האכילה השפעה גדולה על צרבות. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי